Première ‘Patroon’

O jongens, wat een weekend! Afgelopen zaterdag ging na maanden schrijven, spelen, schrappen en poetsen mijn eerste avondvullende voorstelling PATROON in première in Theater Bellevue, Amsterdam. Het was een geweldige avond!

VOLKSRANT **** “Hoe Daniëlle Schel in zo’n vol, volledig verzorgd programma met weinig middelen steeds nieuwe biotoopjes creëert is bijzonder. (…) Ze blijft onvoorspelbaar tot en met de laatste seconde.”

NRC *** “In regie van Titus Tiel Groenestege heeft Schel een heldere lijn aangebracht in haar debuutvoorstelling. In een dynamische montage van typetjes, conferences en liedjes (begeleid door Luuk Janssen op gitaar) contrasteert ze haar eigen generatie met die van haar opa. (…) Ze heeft een scherp oog voor modeverschijnselen en haar parodie op een hipsterfeest is grappig en akelig herkenbaar.”

Theaterkrant “Daniëlle Schel levert met Patroon een veelbelovend debuut af waarin ze haar veelzijdige talent laat zien”

Ik ben ontzettend trots en PATROON had niet bestaan zonder de volgende mensen:
Luuk Janssen (gitaar)
Stef Touw | Theatervogels (techniek)
Titus Tiel Groenestege (regie)
Mattijs Verhallen (compositie en liedtekstbijdrage)
Paul van Raak (foto en vormgeving posterbeeld)
Breijwerk (impresariaat)
Joke Tjalsma, Eva Gouda, Anne van Rijn, Marc Nochem.

MIJN DANK IS GROOOOOT!

Patroon is t/m mei te zien in het theater, check de speellijst!